Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Γέστε: "Θέλουμε μόνο νίκες.



Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο:"Οπωσδήποτε είμαι. Έχουμε κάνει δύο συνεχόμενες νίκες , πλέον είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι' αυτό και παιχνίδι με παιχνίδι σκεφτόμαστε πως θα καταφέρουμε περισσότερες νίκες. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο παιχνίδι με τη Ξάνθη γιατί δεν είχαμε βρει τα πατήματα μας ακόμα, όμως καταφέραμε και κάναμε και δεύτερη νίκη και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε το απόλυτο στην Ελλάδα. Το ζητούμενο για εμάς είναι να κάνουμε μόνο νίκες".


Για το αν θα υπάρξει βελτίωση: "Ναι πιστεύω πως στην αρχή δυσκολευτήκαμε λίγο, γιατί είχαμε καιρό χωρίς παιχνίδια στα πόδια μας και το πρώτο μας παιχνίδι ήταν ευρωπαϊκό, οπότε η φυσική μας κατάσταση δεν ήταν και τόσο καλή. Ωστόσο βελτιωνόμαστε και σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε και καλύτερο".

Για το ματς με την Άρσεναλ: "Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, αλλά και πάρα πολύ σημαντικό ενάντια στην Άρσεναλ, εμείς αυτό που σκεφτόμαστε και θέλουμε είναι να νικήσουμε και θα πορευτούμε με αυτήν την σκέψη. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, όμως θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Για την έκθεση: "Είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Σε εμάς τους ποδοσφαιριστές πάντα μας αρέσει να συμμετέχουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις και σήμερα που είχαμε ρεπό χαίρομαι που ήρθα εδώ. Είναι μία πολύ καλή εκδήλωση. Είναι κάτι καλό για τον κόσμο και εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου